Information från Winenine vinbar med anledning av Covid-19/Corona

Säker miljö och noggrann hygien

Enligt besked från Folkhälsomyndigheten är det fortfarande bordsservering som gäller. Vidare ska borden vara placerade så att besökare kan hålla avstånd till varandra.

Du är säkert medveten om att Winenine haft servering vid borden sedan vi öppnade för ett år sedan. Vi tillämpar bordsservering även under lunchen. Vi har också glesat ut mellan borden för att kunna hålla rätt avstånd mellan våra gäster.

Det är alltid viktigt att ha hög standard på hygienen när man hanterar livsmedel. Vi kompletterar denna redan höga nivå med kontinuerlig spritning och handtvättning i alla moment såsom servering, omdukning, etc.

Om du väljer att inte äta på plats på Klostergatan 9 har vi två andra erbjudanden till dig:

Microcatering av mat och vin hem till dig

När alla gäster inte kan komma till Winenine för härliga mat- och vinupplevelser får vi erbjuda oss att komma till er istället. Winenine kan nu erbjuda fem läckra mat- och vinkombinationer till gäster/kunder i Växjö tätort, leverade och serverade hemma hos dig genom vår microcateringtjänst.

Med mikrocatering levererar vi mat och vin till våra tidigare gästers hem. Det finns fem olika menyer med kombinationer av mat och vin att välja bland. Du beställer, vi gör iordning, levererar och serverar hemma hos dig. Vi levererar på ett säkert sätt så att smittorisken är minimal, även för riskgrupperna.

Läs mer på sidan om microcatering eller direkt på bokningssidan

20% på Take Away av mat från Winenine vinbar

Du kan även beställa och hämta mat på Winenine. Du väljer från den vanliga menyn, ringer in din beställning (0470-283 38) och hämtar sedan upp på plats på Klostergatan 9. Lätt som en plätt. Dessutom får du 20% rabatt på Take Away jämfört med ordinarie priser (OBS rabatten gäller enbart kvällstid).

Tack!

Ett stort tack för allt stöd vi får, både av gäster som kommer till Klostergatan 9 och ni som beställer microcatering.

Det är för er gäster vi finns till. Utan er finns vi inte.

Välkommen!

Om du känner dig frisk* och vill lysa upp tillvaron lite, både för dig själv, dina vänner och din favoritvinbar i Växjö är ni välkomna att besöka oss. Vi finns på Klostergatan 9

Hjärtligt välkomna!

*) Fri från Covid-19 / Coronasymptom, förkylningar och liknande

WINENINE VINBAR

Klostergatan 9
352 31 Växjö

Öppettider

Lunch
Fr.o.m. 1 december gör vi uppehåll med servering av lunch
Luncherna återkommer under 2021
Kväll
Onsdag – Lördag
Från 17 till sent
(köket stänger tidigast kl 21)

Fråga om bord

Mejla oss på boka@winenine.se
Vi är tacksamma om du också anger
ditt telefonnummer i bokningen.

Boka Microcatering

Microcatering bokar du via vår bokningssida
Telefon 0470 283 38

Välkomna!